BloggProffs

Köpenhamn vill jag skriva om

Nu har jag rest runt i världen i många år och besökt massor av badorter och större städer. Jag har rest i Sverige och sett Stockholm, Göteborg, Örebro, Kalmar och många andra städer. Jag har badat på den svenska västkusten och jag har shoppat i Ullared. Jag har varit på nattklubb i Stockholm och jag har varit på visfestivaler i Sverige. Jag har också varit i Rom, Paris, London och många fler stora städer i Europa. Jag har till och med rest till New York och Costa Rica. Ändå är det Köpenhamn jag gillar allra bäst. Nu kommer jag att satsa på att åka till Köpenhamn så snart jag är ledig och vill göra en liten semestertripp. Det känns så skönt att äntligen komma till ro och kunna bestämma sig för att nu får det vara nog med kajkandet. Det är verkligen mycket skönare att veta var man skall åka när det är semester. Det är mycket enklare att komma till en stad som man känner till. Man vet var man vill bo och man vet hur man skall ta bussen och var man skall äta. Jag känner till Köpenhamn riktigt bra nu och jag vill skriva om staden så ni också lär känna Danmarks huvudstad. Jag är säker på att ni också kommer att välja att åka till Köpenhamn på semester efter att ha läst lite vad jag skriver om. Jag kan väl inte allt om Köpenhamn, men jag har sett de största sevärdheterna i staden och jag kan också ge tips på trevliga restauranger och vad man kan göra på kvällarna.

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu